Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

Furnizorul bulgar de soluții software Intelligent Systems deschide o subsidiară în România. Până în 2022, investiția în România va fi de 3 mil. euro

Intelligent Systems, furnizor bulgar de soluții software pentru companii, deschide o subsidiară  în România, investiția pe piața locală fiind estimată la 3 milioane de euro, până în 2022.
 aboneaza-te
Intelligent Systems Romania - Alexandru Dorobantu Director General_ Hi-Res

Compania fondată în 1994 are în plan să ajungă la un număr de 10 angajați în 2020, urmând ca până în 2022, să ajungă la 25 de angajați – dezvoltatori și business developers.

Intelligent Systems va furniza soluții ERP, CRM și BI bazate pe platforma Microsoft Dynamics și soluții complete de gestiune a afacerilor din industrii precum retail, automotive, farmaceutice, transport și logistică. Intelligent Systems mai are operațiuni și în Albania (din 2010) și Turcia (din 2011).

Piața sistemelor de gestiune a afacerilor din România prezintă oportunități ce necesită a fi fructificate prin derularea operațiunilor la nivel local. (…) Prin deschiderea biroului din București vom contribui la dezvoltarea portofoliului nostru de clienți internaționali pe piața din România și, în același timp, vom susține companiile locale în efortul lor de a valorifica oportunitățile existente într-un mediu de afaceri atât de dinamic”, a spus Kalin Tzvetanov, CEO Intelligent Systems.

Strategia noastră pentru România este să extindem piața Microsoft Dynamics livrând valoare adăugată clienților noștri prin intermediul aplicațiilor software proprietate intelectuală și apelând la o expertiză sporită specifică industriei, dobândită în proiectele anterioare. Pe lângă faptul că suntem un integrator de software Microsoft “end-to-end”, ne poziționăm că fiind partenerul adecvat, capabil să abodeze provocări de business specifice și să furnizeze soluții personalizate și scalabile, în verticalele de industrie vizate”, a spus Alexandru Dorobanțu, Director General al Intelligent Systems România (foto).

Intelligent Systems a derulat peste 450 de implementări în peste 55 de țări pentru organizații din industrii precum vânzări cu amănuntul, automotive, farmaceutic, transport și logistică.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii