FacebookTwitterLinkedIn

Freshful by eMAG, primul hipermarket 100% online, se așteaptă la un record de comenzi pentru produse alimentare în perioada sărbătorilor de Paște, pegătindu-se pentru peste 4.000 de livrări pe zi.

Potrivit reprezentanților Freshful, febra cumpărăturilor a început deja cu două săptămâni înainte de Paștele ortodox și numărul vizitelor pe platforma Freshful și în aplicație a crescut cu 30% fața de săptămânile anterioare, perioada fiind marcată și de Paștele catolic și sărbătoarea Floriilor.

Mai mult, aceștia se așteaptă ca în perioada următoare, numărul comenzilor pentru produse alimentare să depășească cu 25% volumele de Crăciun.

„Cei mai mulți dintre clienții noștri încep să se pregătească de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște, adăugând treptat în coș produsele lor preferate. Anul acesta am pregătit mai multe produse tradiționale și alimente proaspete de la producători locali. Iar dacă, în graba cumpărăturilor, au uitat să comande ceva, clienții Freshful au avantajul că pot adăuga produse în comanda deja plasată și pot primi toate produsele în același timp, fără să plătească în plus. În plus, știm cât de mult contează pentru ei să petreacă timpul alături de familie, nu la cumpărături, și am extins programul de livrări în perioada sărbătorilor”, a punctat Andrei Popescu, General Manger Freshful by eMAG.

Bugetul alocat de consumatori pentru masa de Paște de anul acesta începe de la 750 de lei și poate depăși în medie 1.000 de lei. Reprezentanții Freshful susțin că din coșul de cumpărături nu vor lipsi produsele tradiționale precum ouăle, chiar gata vopsite, cozonacul, pasca sau drobul de miel.

Potrivit acestora, ouăle conduc în topul celor mai cumpărate produse tradiționale, alimente ce înregistrează vânzări de 3 ori mai mari în această perioadă. Din categoria acestora mai fac parte carnea proaspătă, dulciurile, lactatele și brânzeturile, vinurile și cozonacii, dar și produsele necesare pentru curățenia de Paște și candelele pentru slujba de Înviere.