Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lifestyle |
|

Frații Micula vor să scape de 11 hoteluri de pe Litoral pe care le dețin din anul 2000, fără să fi investit niciun ban

Fraţii Ioan şi Viorel Micula au scos la vânzare 11 dintre cele 12 hoteluri pe care le deţin pe litoral, cumpărate la începutul anilor 2000, la „marea privatizare din turism”, anunță Profit.ro, conform News.ro.
micula_Viorel_si_Ioan_Adv_preview-2.jpg

Cele 11 hoteluri, cu 2.700 de camere, reprezintă, cel mai mare pachet scos vreodată la vânzare de un operator privat de turism din România.

Fraţii Micula vor să îşi vândă toate hotelurile de la mare, cu excepţia Patria din Mamaia.

Este vorba de hotelul Naţional (160 camere) şi Unirea (176 de camere) din Mamaia, de Banat (221 camere), Slatina (225 camere) şi Craiova (163 camere) din Olimp şi de Terra (302 camere), Caraiman (242 camere), Clăbucet (242 camere) Prahova (325 camere), Romanţa (322 camere) şi Bâlea (323 camere) din Neptun.

Pe lângă cele 11 hoteluri cu 2.700 de camere, fraţii Micula mai vor să vândă şi terenul bazei de servicii Neptun, care se întinde pe 3,2 hectare.

Un raport oficial al Autorităţii de Supraveghere Financiară arăta recent că niciunul dintre cele 12 hoteluri deţinute pe litoral de fraţii Micula nu a avut profit.

Hotelurile au fost cumpărate în urmă cu 15 ani de frații Micula (European Drinks), devenind cei mai mari hotelieri de la Marea Neagră. Cei doi oameni de afaceri n-au investit în aceste unități, acestea continuă să arate ca pe vremea comunismului, notează Profit.ro, citând surse din industria hotelieră.

VEZI AVEREA FRAȚILOR MICULA!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii