Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Franța: Se redeschide Palatul de la Versailles

Palatul de la Versailles, construit în secolul 17 de regele Louis al XIV-lea, se va redeschide pentru turiști pe măsură ce va fi adoptat un nou pachet de măsuri pentru relaxarea restricțiilor.
 aboneaza-te
Palatul de la Versailles

Palatul de la Versailles, construit în secolul 17 de regele Louis al XIV-lea, se va redeschide pentru turiști, această măsură făcând parte dintr-un nou pachet pentru relaxarea restricțiilor. Administratorii Palatului au început deja pregătirile de curățenie și igienizare pentru primirea turiștilor mâine, pentru ca vizitele să fie desfășurate în măsuri de siguranță, informează Reuters.

Criza coronavirus a afectat din punct de vedere financiar și sectorul turismului în Franța, impunând închiderea atracțiilor culturale pe perioada pandemiei. Vânzările de bilete către cele opt milioane de persoane care au trecut prin porțile palatului în 2019 au reprezentat 75% din venituri. Statisticile legate de vizitele făcute anul trecut arată că patru din cinci vizitatori erau străini.

Chiar dacă procesul de relaxare a restricțiilor a început, autoritățile continuă să fie precaute și păstrează granițele închise. Anul trecut, în zilele aglomerate, palatul era vizitat de 20.000 de oameni. Anul acesta, se preconizează că doar o cincime din acest număr de vizitatori îi va călca pragul.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii