FacebookTwitterLinkedIn

Restaurantul este amplasat chiar lângă stadionul Wembley, iar investiția depășește suma de 150.000 de euro. Inițiativa de a deschide un restaurant DAbo în Londra a venit chiar de la unul dintre francizații din rețeaua DAbo, care a dus ideea mai departe în parteneriat cu alți oameni de afaceri romani din Anglia.

„Am crezut și credem în conceptul care a pus pe piața din România alternative sănătoase la produsele clasice de fast-food și am considerat că are maturitatea necesară pentru a fi lansat și în Londra. De aceea, sub Master Franciza DAbo, plănuim să  dezvoltăm intens business-ul și pe piața din Anglia. Am ales Anglia deoarece este țara cu cea mai mare piață de consum pentru astfel de produse, mult peste Germania, Franța sau Italia, iar din punct de vedere calitativ, produsele DAbo sunt superioare celor deja existente pe piața britanică, de aceea suntem siguri că vor avea succes”, a punctat Ovidiu Pop, francizat DAbo Doner.

Meniul DAbo România este preluat integral în restaurantul deschis în Londra, singura diferență fiind înlocuirea cărnii de vită cu carnea de oaie. Utilizarea acestui ingredient are ca scop adaptarea mai ușoară la cererea pieței din Londra, acolo unde se consumă și o cantitate mare de mâncare halal.

DAbo Doner își propune să deschidă încă 5 restaurante în Londra anul acesta și 40 de restaurante în toată Anglia în următorii 3 ani. Acestora li se adaugă deschiderea de noi unități în Ungaria, sub Master Franciză, prin intermediul partenerului din franciza DAbo care are unități deschise în Satu Mare și Baia Mare, dar și în Bulgaria, prin intermediul partenerului care deține deja două unități sezoniere pe litoral și un restaurant permanent în Mangalia.

„Ne bucură extrem de tare să vedem că partenerii deja existenți în rețeaua DAbo au încredere în business și în produse, cunosc business-ul 100% și cer preluarea de Master Franciză, având inițiativa de a duce DAbo peste granițe. Fiecare parteneriat ne duce cu un pas mai aproape de îndeplinirea planului nostru măreț de expansiune, acela de avea o prezență consistentă DAbo în fiecare țară din Europa”, a punctat și Dan Paștiu, fondator DAbo International.

Franciza DAbo Doner este deţinută de sibianul Dan Paştiu și în prezent numără 50 de unități deschise, care au în spate 30 de parteneri francizați. DAbo s-a extins rapid la nivel national. În 2020, cifra de afaceri a întregului lanţ de restaurante a fost de 19 milioane de euro.