Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

FOTO O femeie a petrecut patru ani pe Google Street View pentru a găsi fotografii cu cele mai izolate destinații din lume

Fotografa Jacqui Kenny, originară din Londra, și-a petrecut ultimii patru ani călătorind virtual pe Google Street View pentru a descoperi cele mai izolate destinații din lume. Jacqui Kenny suferă de agorafobie, adică îi este extrem de teamă de locurile deschise, aglomerate sau de cele în care ieșirea pune probleme.
 aboneaza-te
1

Din cauza afecțiunii cu care a fost diagnosticată acum zece ani, călătoriile sunt ceva aproape imposibil pentru fotografa în vârstă de 40 de ani din Londra. Din 2016, Jacqui Kenny călătorește virtual prin intermediul aplicației Google Street View. Uneori a stat și câte 18 ore pe zi conectată. În urma acestei inițiative, Kenny a vizitat aproape fiecare țară disponibilă online și a adunat peste 40.000 de capturi de ecran în drumurile ei. Ulterior, a transformat acest proiect într-o pagină de Instagram – Agoraphobic Traveler – care a adunat 128.000 de urmăritori. Acum lucrează la o carte pe care intenționează să o lanseze anul viitor și care va reuni o parte dintre fotografiile adunate de Kenny în tot acest timp.

Kenny spune că după ce a primit diagnosticul simțea că lumea ei intră la apă. „Nu prea voiam să ies atât de mult. M-am trezit în situația în care trebuia să găsesc o modalitate de a rămâne conectată cu lumea. În acel moment, simțeam că am mai mult control în această lume decât în lumea reală. Mă puteam parașuta în aceste țări fără frica de avion și fără atacuri de panică.”

Mai jos, zece dintre destinațiile vizitate virtual de fotografa Jacqui Kenny:

 

Sursa: www.businessinsider.com

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii