Cautare
, Contributor

Tech |
|

Mega Mall și Cinema City anunță primul cinema 4Dx din România

Centrul comercial Mega Mall, care urmează să fie inaugurat pe 23 aprilie, a anunțat că va aduce primul cinematograf Cinema City 4Dx din piața din România.
Sports bar arcade 2

„4Dx este una dintre cele mai importante inovații din istoria cinematografiei, oferind o experiență pentru toate cele 5 simțuri. Noua sală dedicată acestei tehnologii va include scaune hi-tech mobile și efecte speciale sincronizate cu acțiunea de pe ecran, precum vânt, ceață, fulgere, baloane de săpun, ploaie și mirosuri, atât pentru filme în format 2D, cât și 3D”, spun reprezentanții Mega Mall.

Una dintre cele mai extinse zone din noul mall, aflată în imediata vecinătate a food court-ului, va fi ocupată de către noul multiplex Cinema City, care este totodată cel de-al 18-lea multiplex dezvoltat de operatorul local de cinema. Multiplexul cuprinde 14 săli digitale, dintre care o sală Cinema City 4Dx.

Mega Mall este dezvoltat de fondul sud-african de investiţii NEPI, ce are în portfoliu centre comerciale din România precum Mall Promenada din București, City Park Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Târgu Jiu, dar și o serie de clădiri de birouri din Capitală și din Cluj.

Cinema 4Dx

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii