FacebookTwitterLinkedIn

Restaurantul are o capacitate de 60 de locuri, iar din primăvara anului 2015 va dispune și de o terasă cu o capacitate de 100 de locuri. Oficial va fi deschis publicului peste 2 săptămâni.

Royal Stake aparține Georgianei Dănilă și lui Florescu Dorel, fiecare având participații egale. Dacă Georgiana Dănilă este la prima sa afacere, Florescu Dorel a mai deținut restaurantul Bucur, actualul Hanul Berarilor, dar este și proprietarul magazinului de bijuterii Royal Caro.

Investiția se ridică la aproximativ 100.000 de euro, planul fiind conceput cu un an înainte, iar amenjarea locației a durat patru luni.

Obiectivul proprietarilor este de a dezvolta conceptul în toată țara, având deja în plan deschiderea unei locații într-unul din mall-urile mari ale Bucureștiului. De asemenea, aceștia sunt și importatori direcți de carne de vită argentiniană.

Roca încinsă este o rocă de origine vulcanică, adusă din Africa, care se încâlzește la 450 de grade Celsius, iar temperatura optimă este păstrată până la 45 de minute. Ea este folosită pentru a prepara felurile de bază specifice restaurantului, printre care şi carnea de vită din Argentina.