FacebookTwitterLinkedIn

Forty Management, companie care dezvoltă în acest moment patru proiecte imobiliare mixte, a vândut 30% din spațiul comercial al Central District 4 Elemente de lângă parcul Titan către un fond de investiții.

„Suntem în negocieri avansate pentru închirierea ultimilor 1.000 mp din zona comercială a Central District 4 Elemente și avem un acord de principiu și pentru vânzarea acestuia în funcție de yieldul obținut. Componentă rezidențială formată din 194 de apartamente este deja sold-out“, a spus Ana Hogea, director de vânzări  Forty Management.

Valoarea ansamblului se ridică la 24 milioane de euro  – 20 milioane de euro partea rezidențială, deja contractată și 4 milioane de euro, partea comercială.

În februarie 2020, Forty Management a închiriat 500 mp din zona comerciala a proiectului în suprafață totală de 1.700 mp, către retailerul Profi, pentru o perioadă de 15 ani.

Procesul de construcție a Central District 4 Elemente decurge normal, și a apărut o creștere a cererii, pe măsură ce se apropie de termenul de finalizare, programat pentru trimestrul III al acestui an.

Central District 4 Elemente este o dezvoltare mixtă premiată internațional , pre-certificată Clădire Verde, având 1.700 mp de zona comercială și 194 de apartamente, ce se dezvoltă în cea mai densă zona urbană din București, lângă Parcul Titan, pe Strada Fizicienilor nr. 2.