FacebookTwitterLinkedIn

Reprezentanții Fortim (membră a Alianței BNP Paribas Real Estate) au anunțat semnarea unui contract de management al proprietății, pentru clădirea de birouri Maestro Center, din Cluj-Napoca și Parcul industrial Tureni, din județul Cluj.

Maestro Center este un proiect modern de birouri, cu nouă etaje, o suprafață totală de aproximativ 10.000 mp și o suprafață închiriabilă de 7.000 mp, spații de clasă A. La parter, este prevăzută o zonă comercială, unde în acest moment funcționează un restaurant și unde este disponibil un spațiu de servicii.

Astfel, Maestro Center devine a doua clădire de birouri din Cluj-Napoca în administrarea Fortim, după Hexagon Offices, ridicând suprafața totală de birouri la 28.000 mp.

„Semnarea unui contract de management al proprietății asigură o profesionalizare a serviciilor oferite chiriașilor, prin sisteme informatice performante, folosite în emiterea și urmărirea facturilor, în reconcilierea serviciilor, în plata utilităților, dar și prin personalul specializat din domeniile financiar, legal și tehnic, pus la dispoziție de PM. Estimăm că în următoarea perioadă, va crește numărul proprietarilor care vor contracta servicii profesionale de administrare a imobilelor, atât pentru proiecte mari, parcuri de business, cât și pentru clădiri de talie medie, pe toate segmentele comerciale: birouri, industrial și retail”,afirmă Costin Nistor, Managing Director, al Fortim T.A., membră a Alianţei BNP Paribas Real Estate.

În acest moment, reprezentanța Alianței BNP Paribas Real Estate în România realizează servicii de management al proprietății pentru clădirile America House, o clădire etalon, situată în apropierea Guvernului României, în Piața Victoriei, din București, Hexagon Offices, o clădire centrală de birouri din Cluj-Napoca și centrul comercial Promenada Târgu Mureș.

Fortim Trusted Advisors, membră a Alianţei BNP Paribas Real Estate în România, este o companie de consultanță imobiliară fondată în anul 2002 și din decembrie 2020  este controlată de către Costin Nistor, Bogdan Cange și Nicolae Ciobanu. Compania oferă servicii de consultanță imobiliară pe segmentul de birouri, retail, industrial & logistică, evaluări, capital markets, research, dar și servicii de Property Management și Project Management.

Pe zona de Property Management compania are în administrare peste 100.000 mp de spații de birouri și retail. Printre cei mai importanți clienți recurenți ai Fortim Trusted Advisors se numără Morgan Stanley, Add Value Management, Indotek, Kesz. De asemenea, pe segmentul de birouri compania s-a ocupat de tranzacționarea de spații pentru Reckit Benkiser, Renault, Fortech, Grohe, Credius, OLX Group, Multinode Network, AHI Carrier, AVL,UMT Software, Future Electronics, The Home sau Bioderma.