Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Ford Craiova își reia activitatea, jumătate dintre angajați fiind chemați la muncă din 4 mai

Ford a anunțat reluarea graduală a producției de vehicule și motoare la principalele sale uzine din Europa, începând cu data de 4 mai. Acest lucru este valabil și pentru Uzina de la Craiova, unde de luni sunt chemați la serviciu jumătate dintre angajați, informează RADOR.
ford romania

În Craiova, Ford va relua va relua producția etapizat într-un singur schimb de lucru, atât în fabrica de asamblare vehicule, cât și în cea de motoare, angajații urmând să fie anunțați de către șeful de echipă dacă este cazul să vină la muncă.

Purtătorul de cuvânt al companiei, Ana Maria Timiș, a estimat că de luni, 4 mai, aproximativ 3.000 din cele peste 6.000 de persoane care lucrează în fabrică se vor întoarce la lucru.

Persoanele care nu vor veni la muncă vor rămâne în șomaj tehnic în baza unei decizii formale.

Conform unui comunicat de presă, preluat de RADOR, întreg personalul din incinta companiei va fi obligat să poarte mască de față și în plus, în anumite situații, o vizieră pentru a reduce riscul de răspândire a infecției în fabrică.

În vederea protejării și menținerii sănătății și siguranței angajaților, Ford a anunțat și alte măsuri, între acestea, completarea zilnică a unui formular online de autoevaluare a sănătății pentru a se permite accesul în uzină și instalarea dispozitivelor de scanare a temperaturii la fiecare poartă de acces.

De asemenea, angajații sunt rugați să păstreze o distanță de cel puțin 2 metri față de cei din jur și să evite formarea unor grupuri mai mari de trei persoane.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii