Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

foodpanda continuă să livreze pachete alimentare pregătite de OMV cadrelor medicale din spitale

foodpanda anunță că va livra până pe 15 mai, pe întreaga durată a stării de urgență, pachete alimentare VIVA Lunch Box pregătite în Stațiile OMV selectate, cadrelor medicale din linia întâi în lupta împotriva COVID-19, din șase spitale din țară.
foodpanda

În prezent, pachetele alimentare VIVA Lunch Box sunt livrate zilnic de flota de livratori foodpanda, special dedicată pentru această inițiativă, către patru spitale din București: Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu, Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Ioan, Spitalul Clinic Colentina și un spital din Ploiești, Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Începând din această săptămână, foodpanda livrează pachetele cu produse alimentare și către Spitalul Militar de Urgență Constanța.

Inițiativa aparține OMV Petrom, care împreună cu partenerii săi, Mastercard și foodpanda, și-au propus să sprijine eforturile cadrelor medicale aflate în prima linie în lupta cu pandemia de coronavirus. Astfel, pachetele VIVA Lunch Box, preparate în stațiile OMV selectate din proximitatea celor șase spitale, sunt livrate de către foodpanda cu respectarea strictă a normelor de igienă privind siguranța alimentară și măsurile de protecție recomandate de Ministerul Sănătății.

„Apreciem această inițiativă, de aceea am răspuns prompt demersului OMV Petrom de sprijin al eforturilor cadrelor medicale aflate în prima linie, care au nevoie de toate resursele necesare pentru a putea continua lupta împotriva noului virus. Flota noastră de livratori dedicată acestui proiect livrează produsele în condiții de siguranță, respectând toate măsurile de prevenție pe care le-am luat în acest sens. Împreună cu partenerii noștri din această inițiativă, am decis să acoperim întreaga perioadă a Stării de Urgență, astfel încât vom livra pachetele alimentare până pe la data de 15 mai, inclusiv către Spitalul Militar de Urgență Constanța, nou alăturat acestui program. Este responsabilitatea noastră, a tuturor, să ne implicăm și să oferim ajutor acolo unde este nevoie pentru a reveni la societatea pe care o știam înainte”, declară Silviu Ciocianu, director operațional foodpanda România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii