FacebookTwitterLinkedIn

Cum să optimizez călătoriile în scop de afaceri? Care este cea mai bună opțiune pentru deplasările angajaților? 

Ai nevoie de un partener de drum care să ofere răspunsuri complete la aceste întrebări și care să îți furnizeze opțiuni avantajoase pentru călătoriile în scop de afaceri. Avis România oferă soluții unice pentru a îndeplini nevoile personalizate de transport ale companiilor, asigură servicii de închirieri auto pe termen scurt sau mediu în România și conectează afacerile locale cu noi oportunități de dezvoltare în străinătate, prin rețeaua internațională de birouri din peste 170 de țări. 

Pentru cei care consideră că orice nouă deplasare este o ocazie de a duce mai departe potențialul afacerii și de a profita din plin de pasiunea pentru condus, Avis propune o nouă experiență de călătorie. Te bucuri de asistența oferită de o persoană de contact dedicată, de informații complete și condiții transparente, elimini responsabilitatea suplimentară și costurile generate de deținerea unei flote auto proprii și aloci mai eficient resursele. Termenii contractuali sunt stabiliți în conformitate cu volumul închirierilor și cerințele specifice, iar plata se realizează la finalul perioadei de închiriere prin transfer bancar sau carte de credit, utilizând cursul BNR. Pentru a facilita analiza cheltuielilor, obții statistici și rapoarte detaliate privind mașinile închiriate.

Pe lângă soluții flexibile de plată și acces la un motor de rezervare individual, beneficiezi de siguranță și confort și de plăcerea de a alege pentru tine și pentru angajați autoturisme noi, modele cu o vechime mai mică de 12 luni, cu dotări moderne și funcționalități care să eleveze experiența de drum.

În plus, poți să optezi pentru cea mai flexibilă soluție de închiriere pe termen mediu dedicată companiilor! Avis Free Move este programul care se adaptează afacerilor aflate în continuă mișcare și care oferă accesul la o flotă variată, tarife cu extra beneficii și opțiunea Multidriver fără costuri suplimentare, prin care sunt adăugați 3 șoferi adiționali la fiecare mașină rezervată. Avis oferă un beneficiu unic pe piață pentru închirierile de minim 30 de zile – când ai nevoie, poți modifica durata contractului și schimba modelul mașinii cu un vehicul de categorie mai mare, plătind doar diferența. Se poate suplimenta numărul de autoturisme închiriate, din orice categorie, chiar și pentru o zi, la un tarif preferențial. Astfel, dacă este necesară o deplasare neplanificată, ai siguranța că vei ajunge în siguranță și în deplin confort oriunde în țară. 

Pe lângă toate acestea, ai avantaje financiare și tarife cu extra beneficii, care includ 2500 km/30 de zile, asigurare pentru accident sau furt cu responsabilitate scăzută, taxă One Way inclusă, rovignetă și asistență rutieră 24/7. Cu alte cuvinte, nu mai irosești timpul cu birocrația, documente și revizii, ci te poți concentra pe ceea ce contează cu adevărat pentru succesul afacerii. Costurile vor fi reduse prin eliminarea activităților de coordonare și pornești la drum oricând îți dorești, știind că beneficiezi de furnizarea rapidă și profesionistă a autoturismelor.

Serviciul Free Move nu penalizează închiderea anticipată a contractului, ci oferă o opțiune fiabilă pentru companiile care au nevoie de soluții complete de rent-a-car pentru deplasările din România ale angajaților, pentru antreprenorii care doresc să își dezvolte afacerea sau start-up-urile care au nevoie de diverse mașini pentru activitatea lor.

Iar dacă drumul către succes în afaceri te va purta și în afara granițelor, poți să rezervi direct din România și să călătorești în peste 170 de țări la bordul unei mașini verificate tehnic și dezinfectate înainte de fiecare nouă închiriere. Atunci când alegi Avis ca partener de drum pentru deplasările externe beneficiezi de facilități multiple, de tarife preferențiale, garanția celui mai bun preț la momentul rezervării și de factură fiscală emisă pe societate la finalul călătoriei. La preluarea mașinii nu mai este necesară prezentarea unui card bancar, iar modalitatea de plată este dedicată companiilor și restricționează adăugarea de servicii suplimentare la biroul de închiriere, pentru a respecta bugetul stabilit și a avea siguranța tarifului final. Pentru detalii și informații suplimentare poți contacta oricând un reprezentant la corporate@avisbudget.ro.

Din București, Otopeni, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova și Timișoara, sau din străinătate, pentru întâlniri de afaceri și deplasări în interes de serviciu, alege stilul Avis de a călători și bucură-te de o experiență premium la închirierea unei mașini!