FacebookTwitterLinkedIn

Potrivit juraților, FintechOS este „cel mai tare” startup fintech din Europa la acest moment, pentru că „ajută băncile și companiile de asigurări să accelereze transformarea digitală și să lanseze pe piață produse 100% online în doar câteva săptămâni, în loc de luni. În doar 24 de luni, FintechOS a atras la nivel global peste 40 de clienți din zona serviciilor financiare, clienți care gestionează active de 25 miliarde USD și a deschis birouri la Londra, Amsterdam, Viena și București.”

FintechOS și-a consolidat creșterea în ultima perioadă, marcând o evoluție a cifrei de afaceri cu 300% în primul trimestru comparativ cu intervalul similar din 2019 și a dublat numărul de noi clienți comparativ cu cele 6 luni de dinaintea pandemiei COVID-19.

Firma fondată de Teodor Bildăruș și Sergiu Neguț este implicată în prezent în peste 20 de proiecte de implementare a tehnologiei sale de transformare digitală în Marea Britanie, Europa Centrală și de Est, Asia de Sud-Est și America de Nord.

În decembrie 2019,FintechOS a primit o investiție de categorie Series A în valoare de 14 milioane USD din partea Earlybird Digital East Fund și OTB Ventures, cu participarea investitorilor existenți Gapminder Ventures și Launchub.

Aflată la a 11-a ediție, the Europas s-a remarcat de-a lungul anilor prin identificarea unora dintre cele mai promițătoare startup-uri, la edițiile precedente fiind premiate Spotify, Transferwire, Soundcloud, Revolut sau Starling Bank.