FacebookTwitterLinkedIn

În luna aprilie, care a fost cea mai bună lună înregistrată până în prezent, au fost efectuate operațiuni de schimb valutar în valoare de 1,5 milioane de euro prin platforma afortiexchange.ro.

Aproximativ 80% din tranzacțiile efectuate prin platformă sunt schimburi de valută din lei în euro, însă platforma oferă servicii de schimb pentru 12 valute diferite.

Aforti Exchange oferă antreprenorilor români o alternativă pentru schimbul valutar, dispunând de soluții pentru IMM-urile, microîntreprinderile și PFA-urile care au nevoie de acces permanent la valute pentru a-și satisface nevoile de business. Soluția este creată și dezvoltată în Polonia.

Suntem deja partenerul a peste 400 de companii din România și suntem nerăbdători să ne creștem, în mod semnificativ, baza de clienți, aducând noi standarde și soluții financiare pe piața românească”, a spus Dorin-Claudiu Sterie, Country Manager al Aforti Exchange România.

Deschis în octombrie 2017, biroul din București, care este condus de Dorin-Claudiu Sterie, este primul birou internațional deschis de Aforti Exchange, având un rol important în strategia de extindere a companiei. Aforti intenționează să se concentreze pe dezvoltarea echipei locale și creșterea capacităților sale, precum și extinderea portofoliului de produse.

Suntem satisfăcuți de rezultatele obținute până în prezent, deoarece România este prima piață externă pe care am intrat. Suntem dedicați extinderii gamei de servicii oferite de Aforti Exchange, și avem încredere că vom aduce și alte branduri din portofoliul Aforti în România pentru a oferi o gamă cât mai largă de servicii financiare antreprenorilor locali”, a declarat Aleksandra Wodzisławska, președintele Consiliului de Administrație al Aforti Exchange.

Cu sediul în Varșovia (Polonia), Aforti Exchange face parte din grupul financiar, Aforti Holding, care este listat pe piața NewConnect a Bursei de Valori din Varșovia. Prin intermediul platformei online, Aforti Exchange oferă cursuri de schimb valutar online și fără comision.