FacebookTwitterLinkedIn

Casa de avocatură Filip & Company a asistat Grupul Țiriac la vânzarea drepturilor și operațiunilor turneului de tenis Mutua Madrid Open și turneului de golf Acciona Open de España către IMG UK. 

Parte a grupului Endeavor, IMG UK este unul dintre liderii industriei de evenimente, divertisment, sport, media şi fashion. Tranzacția a fost semnată pe 6 decembrie 2021 și s-a finalizat pe 1 aprilie 2022.

“Pregătirea, desfășurarea și finalizarea procesului de transfer a solicitat protocoale, pregătiri, proceduri, strategii, documentare și negocieri extrem de provocatoare prin intensitate, complexitate, diversitatea problematicii, precum si prin multitudinea de părți și organizații și interese și jurisdicții implicate”, a declarat Cristina Filip, Managing Partner Filip & Company.

Unul dinte cele nouă turnee ATP Masters 1.000 şi cele patru turnee WTA 1000 Mandatory, Mutua Madrid Open se va alătura listei de turnee de tenis de top deţinute de IMG, printre care Miami Open şi mai multe competiţii ATP şi WTA.