FacebookTwitterLinkedIn

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, a deschis două noi magazine de brand Farmec, în zonele centrale din Sighișoara și Iași.

Cele două magazine Farmec respectă conceptul magazinelor de brand. Și, potrivit reprezentanților companiei clujene, cele două unități fac parte din strategia de extindere a businessului, ca urmare a creșterii susținute a cererii și a interesului consumatorilor din toată țara față de produsele din portofoliu.

 „Consumatorii vor găsi toate produsele din gamele noastre consacrate și apreciate. Suntem întotdeauna deschiși la nevoile consumatorilor și încercăm permanent să găsim cele mai potrivite locații pentru deschiderea de magazine proprii Farmec și Gerovital în zone accesibile acestora, pentru a le facilita accesul la produse pe care le îndrăgesc. Suntem bucuroși să fim de luna aceasta în Iași și începând de luna trecută în Sighișoara, două orașe cu potențial turistic crescut”, a precizat Andra Șumandea, Specialist Marketing Farmec.  

Farmec S.A. este una dintre cele mai mari și cu tradiție companii din România. Compania are certificare internațională GMP și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 de țări din întreaga lume.

În luna iulie 2023, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 10 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Sighișoara, Iași şi 18 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș. La cele 28 magazine de brand se adaugă alte două magazine de franciză – magazinul Farmec din Baia Mare și magazinul Gerovital din Pitești.