Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

FAN Courier a înregistrat afaceri de 1 miliard de lei în 2020

Afacerile FAN Courier au depășit în 2020 pragul de 1 miliard de lei, înregistrând un avans de peste 27% față de anul anterior.  
030 MP FAN Courier 1

Compania anunță că va finaliza investiția în HUB-ul de la Cluj-Napoca până la sfârșitul anului, investiție estimată la 7 milioane de euro.

”Suntem bucuroși că, după trei ani de așteptare, putem demara investiția în HUB-ul de la Cluj, un punct de tranzit extrem de important pentru noi, ce va fi conectat cu Iași, Baia Mare și Oradea. HUB-ul de la Cluj ne va ajuta în eforturile pe care le facem pentru reducerea timpilor de livrare și creșterea productivității”, a declarat Adrian Mihai, cofondator FAN Courier.

În cazul în care cererea de servicii de curierat se va menține la un nivel ridicat și în 2021, FAN Courier ia în calcul creșterea numărului de angajați cu 10% în acest an, arată un comunicat de presă emis astăzi, 15 februarie.

”Ne așteptam la o creștere mai mare decât estimările inițiale și chiar la depășirea pragului de 1 miliard de lei. Acum, odată cu încheierea exercițiului financiar pentru anul trecut, rezultatele financiare confirmă efortul excepțional făcut de echipa noastră pe tot parcursul anului trecut. În 2020, Afacerile FAN Courier au depășit 1 miliard de lei”, a adăugat Felix Pătrășcanu, managing partner FAN Courier.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii