FacebookTwitterLinkedIn

Neuroaxis este prima clinică integrată de neurologie din București care oferă servicii de diagnostic, tratament și monitorizare în toate ramurile neurologiei și specializărilor conexe acesteia: psihiatrie, cardiologie, chirurgie spinală, recuperare, neurochirurgie, reumatologie.

Acționarii clinicii sunt Cristina Pătrășcanu, Dragoș Tudorache și Dan Mitrea, medicul care a avut ideea fondării clinicii, acesta fiind și acționarul majoritar. Felix Pătrășcanu face parte, de asemenea, din managementul clinicii.

“Totul a început acum câțiva ani, în 2012, când eram clienții doctorului Dan Mitrea. El de atunci ne povestea de planurile lui de viitor, noi l-am încurajat și l-am susținut întotdeauna. Nu credeam că o să ajungem să investim în așa ceva, dar ne-a dat încredere foarte mare și ne-a impresionat profesionalismul și dedicarea lui pentru ceea ce face. E un domeniu neexplorat în totatalitate, e la început de drum și oportunitățile pot fi foarte mari”, a spus Cristina Pătrașcanu, managing partner al Neuroaxis.

Cea mai mare parte a investiției s-a dus către aparatura medicală. Estimările sunt ca în doi ani investiția să fi recuperată.

Clădirea în care se află clinica ocupă 200 de metri pătrați și are șapte cabinete. Clinica Neuroaxis a fost inaugurată în luna iulie, iar până acum a tratat 400 de pacienți.

“Ideea a venit de la faptul că am vrut să facem un pic altfel decât ce se întâmplă deja în această piață, în special domeniul neurologiei, unde ne-am și axat. Eu eram rezident neurolog, am vrut neapărat să atingem și această parte a pieței, să oferim pacienților și alternative la sistemul actual, el fiind exclusiv public în momentul de față, ca un concept integrat”, spune medicul Dan Mitrea.

Pe viitor, planurile Neuroaxis sunt să colaboreze și cu CNAS.

Neuroaxis colaborează cu 25 de medici, care vin atât din sectorul privat, cât și public, iar pe viitor, planurile clinicii sunt ca medicii colaboratori să fie angajați în cadrul Neuroaxis.

Costurile pentru o consultație încep de la 150 de lei, iar Neuroaxis colaborează pentru investigații precum analize de laborator, teste genetice sau intervenții neurochirurgicale cu Synevo, Regina Maria, Hiperdia, Genetic Center, Hospices Civils de Lyon.