FacebookTwitterLinkedIn

Deoarece târgul s-a desfășurat în spațiul virtual, au putut participa inclusiv studenți care lucrează în afara țării sau care își doresc să se întoarcă în România. Însă în ciuda acestui avantaj, anul acesta evenimentul a atras 37 de companii de IT,  în scădere față de anul trecut când s-au înscris 45.

Similar cu edițiile precedente, profilul participanților la târg a fost reprezentat de tineri aflați la început de carieră, studenți proaspăt absolvenți ai unei facultăți cu profil tehnic, care au competențe digitale foarte bine dezvoltate și o înclinație nativă pe partea de programare. 

„Am întâlnit tineri pasionați, creativi, dornici să învețe și motivați să construiască o carieră profesională în IT. Am interacționat, am răspuns la întrebări și le-am oferit informații despre procesul de recrutare și posibilitățile de angajare, remarcând un interes ridicat în acest sens. De altfel, trecutul ne arată că tineri remarcabili de la acest târg ne-au devenit colegi în companie, în urma discuțiilor inițiate la eveniment”, a declarat, Sorin Cosmescu, CEO-ul EXE Software, o companie românească de IT care a participat la evenimentul organizat de Liga Studenților.