Cautare
, Contributor

Tech |
|

Facebook va analiza suspendarea definitivă a contului lui Donald Trump

Decizia de suspendare definitivă a contului de utilizator al lui Donald Trump va fi analizată de noul Consiliu de Supraveghere.  
donald trump masca protectie

Facebook a anunţat că decizia sa de suspendare a contului fostului preşedinte Donald Trump va fi analizată de Consiliul de Supraveghere, potrivit CNBC.

Consiliul de Supraveghere a fost lansat în octombrie, pentru a evalua deciziile dificile de moderare a conţinutului și este format din profesori, foști parlamentari și jurnaliști.

Până la adoptarea unei decizii în acest sens, contul lui Trump va rămâne suspendat, a anunţat compania. Consiliul va avea la dispoziţie 90 de zile pentru a lua o decizie.

Compania a anunţat că speră ca noul Consiliu să confirme decizia din 7 ianuarie de a suspenda contul lui Trump pe termen nedefinit.

Considerăm că decizia noastră a fost necesară şi dreaptă. Având în vedere importanţa deciziei, considerăm că este important că acest consiliu să o evalueze şi să ajungă la o judecată independentă, dacă ar trebui menţinută”, a afirmat Facebook pe blog.

 

.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii