Cautare
, Contributor

Social media |
|

Facebook unește sistemele de mesagerie. Vei putea trimite mesaje dintr-o aplicație, în alta

Facebook va permite utilizatorilor să trimită mesaje directe pe Instagram și invers. Planul companiei este să unească sistemele de mesagerie de pe toate platformele sale.
 aboneaza-te
facebook lasso

Potrivit Forbes.com, funcția va disponibilă pentru toți utilizatorii, deși nu este clar când va fi lansată. CNN a raportat faptul că această actualizare este în prezent „testată pe anumite piețe și se va extinde la nivel global în următoarele luni”.

Integrarea pe mai multe platforme exclude WhatsApp-ul, care are peste 2 miliarde de utilizatori în întreaga lume. Spre deosebire de mesajele directe de pe Facebook Messenger și Instagram, WhatsApp oferă criptare end-to-end care împiedică terții, inclusiv guvernul și forțele de ordine să analizeze mesajele aflate în tranzit.

În 2019, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a schițat un plan care ar permite companiei sale să se îndepărteze de comunicațiile publice pentru a se concentra asupra mesajelor private criptate.

În prezent, suntem concentrați pe comunicarea cross-app Messenger și Instagram. Încă stabilim modul în care vor funcționa comunicarea cross-app cu WhatsApp. WhatsApp va rămâne în continuare o aplicație criptată, separată de la un capăt la altul în acest moment“, explică Alexandru Voica, managerul de comunicare tehnologică EMEA al Facebook.

De asemenea, Facebook a anunțat că testează un „centru de conturi” unit care va conecta activitățile de pe Facebook, Instagram, Messenger pe o singură platformă.

Indiferent dacă doriți să împărtășiți o poveste Instagram și Facebook în același timp sau să utilizați contul dvs. Facebook pentru a vă conecta la Instagram, configurarea Centrului conturilor vă va permite să controlați experiențele conectate care funcționează în aplicațiile noastre”, a spus Facebook în postare pe blog.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii