Cautare
, Contributor

Social media |
|

Facebook unește sistemele de mesagerie. Vei putea trimite mesaje dintr-o aplicație, în alta

Facebook va permite utilizatorilor să trimită mesaje directe pe Instagram și invers. Planul companiei este să unească sistemele de mesagerie de pe toate platformele sale.
facebook lasso

Potrivit Forbes.com, funcția va disponibilă pentru toți utilizatorii, deși nu este clar când va fi lansată. CNN a raportat faptul că această actualizare este în prezent „testată pe anumite piețe și se va extinde la nivel global în următoarele luni”.

Integrarea pe mai multe platforme exclude WhatsApp-ul, care are peste 2 miliarde de utilizatori în întreaga lume. Spre deosebire de mesajele directe de pe Facebook Messenger și Instagram, WhatsApp oferă criptare end-to-end care împiedică terții, inclusiv guvernul și forțele de ordine să analizeze mesajele aflate în tranzit.

În 2019, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a schițat un plan care ar permite companiei sale să se îndepărteze de comunicațiile publice pentru a se concentra asupra mesajelor private criptate.

În prezent, suntem concentrați pe comunicarea cross-app Messenger și Instagram. Încă stabilim modul în care vor funcționa comunicarea cross-app cu WhatsApp. WhatsApp va rămâne în continuare o aplicație criptată, separată de la un capăt la altul în acest moment“, explică Alexandru Voica, managerul de comunicare tehnologică EMEA al Facebook.

De asemenea, Facebook a anunțat că testează un „centru de conturi” unit care va conecta activitățile de pe Facebook, Instagram, Messenger pe o singură platformă.

Indiferent dacă doriți să împărtășiți o poveste Instagram și Facebook în același timp sau să utilizați contul dvs. Facebook pentru a vă conecta la Instagram, configurarea Centrului conturilor vă va permite să controlați experiențele conectate care funcționează în aplicațiile noastre”, a spus Facebook în postare pe blog.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii