Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Facebook renunță la aplicația Lasso, rivala TikTok

Lansată discret în noiembrie 2018, Facebook își închide proiectul Lasso, o aplicație care permitea utilizatorilor să creeze scurte clipuri video, după modelul TikTok.
 aboneaza-te
facebook lasso

Aplicația Lasso era deja disponibilă în Columbia, Mexic, SUA, Argentina, Chile, Peru, Panama, Costa Rica, El Salvador, Ecuador și Uruguay și părea că Facebook avea o strategie clară de recucerire a publicului tânăr.
Potrivit unui sondaj longitudinal Pew Internet, în 2018, de pildă, doar jumătate dintre tinerii chestionați au spus că mai folosesc Facebook, comparativ cu 2014, când 70% dintre tineri foloseau rețeaua în mod constant.

La începutul acestui an, Facebook a mai făcut un pas strategic, prin extinderea aplicației în limba hindi. Facebook ar fi urmat așadar să lanseze Lasso în India, cea mare piață a companiei americane ca număr de utilizatori.

Nu este clar de ce Facebook a renunțat la expansiunea pe alte piețe, cert e că proiectul a pornit cu stângul de la bun început, comentează TechCrunch, prin plecarea la câteva zile de la lansarea Lasso a lui Brady Voss, team leader-ul echipei de dezvoltare a aplicației.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii