Cautare
, Forbes Staff

Tech |
|

EY România lansează un incubator de idei pentru noi modele de business

EY România deschide la București centrul local EY wavespaceTM, parte din rețeaua globală de inițiative de inovare axată pe dezvoltarea de soluții digitale pentru companii aflate în dezvoltare și transformare.
 aboneaza-te
EY Wavespace Bucuresti

 

Toate cele peste 40 de locații ale rețelei, amplasate în orașe precum Amsterdam, San Francisco, Madrid, Berlin sau Hong Kong, au la bază o metodologie comună şi o platformă care combină experienţa EY în tehnologii  precum inteligenţa artificială, automatizarea proceselor prin robotizare (RPA), blockchain, analiza inteligentă a datelor şi securitate cibernetică și expertiza EY în diverse sectoare precum servicii financiare, energie, retail și altele.

EY wavespaceTM București are o echipă formată din peste 100 de oameni cu competențe în diverse arii: programare, design, consultanță și analiză de date.

Acești specialiști își propun să vină cu soluții care să rezolve provocările de business din era digitală plecând de la diverse tehnologii și modele de business.

Centrul EY wavespaceTM din România este singurul din regiunea EMEIA (Europe, Middle-Eastern Europe, India și Africa) care se concentrează pe automatizare inteligentă (Intelligent Automation).

“România este un hub digital important, calificarea și specializarea capitalului uman făcând posibilă deschiderea unui astfel de centru de excelență în România. Experiența EY și conectarea antreprenorilor locali din IT la companii specializate din piețe mature vor contribui la dezvoltarea de noi soluții bazate pe tehnologie. Prin această inițiativă, ne propunem să susținem procesul de transformare pe care multe dintre companii îl traversează, ajutându-le să se adapteze rapid la schimbările din piață. Rețeaua globală EY wavespaceTM include acum și Bucureștiul pe lângă centre ca San Francisco, Madrid sau Berlin și conectează mediul de business și ecosistemul antreprenorial IT din România la experiență noastră globală în tehnologii disruptive”, a spus Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România: 

Simultan cu lansarea wavespace, EY introduce și o nouă practică de inovare în cadrul companiei. Folosind instrumente proprii, precum EY Cognistreamer, EY oferă un simulator de model de afacere care îi ajută pe executivi să pună întrebări, să creeze și să proiecteze în mod predictiv noile modele de afaceri și prototipuri de soluții de afaceri. EY Cognistreamer este o platformă de management al noilor idei de business, care oferă analize de profil pentru companiile care doresc să-și revizuiască modelul de business și să-și construiască echipe specializate pentru inițiative care includ noi tehnologii.

Citește și Studiu EY: Tinerii antreprenori au nevoie de asistență dedicată privind planificarea fiscală și de simplificare administrativă

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii