FacebookTwitterLinkedIn

Eximprod, grup de companii care oferă echipamente, soluții și servicii în domeniul energiei, își mută biroul din București în clădirea Equilibrium 2, parte a complexului dezvoltat de Skanska în zona de Nord a Capitalei. Tranzacția a fost intermediată de echipa CBRE România, iar procesul de consiliere a durat trei luni.

Eximprod se numără printre primii chiriași ai clădirii finalizate anul trecut. Compania a închiriat aici un spațiu de 1.300 mp, iar operațiunile vor începe din trimestrul doi al anului 2024. Până în prezent, compania a funcționat pe Bld. Lacul Tei, într-un spațiu din cadrul Institutului de Studii și Proiectări Energetice. 

„Schimbarea sediului nostru reprezintă o decizie strategică și vine în contextul creșterii echipei din București și a angajamentului nostru de a oferi un mediu de lucru optim pentru echipa noastră,” menționează Dragoș Vasile, Board Member Eximprod.

Skanska este un dezvoltator suedez care a construit proiectele de birouri Green Court, Campus 6 şi Equilibrium din Capitală. Equilibrium 1 este închiriată 100%. În fața clădirii Equilibrium 2 se află în dezvoltare un proiect rezidențial din proprietatea One United Properties.

Fondată în 1994, Eximprod cuprinde un grup de companii cu peste 400 de angajați și patru fabrici pentru producția de produse electrice de la 0,4 la 400 kV.