Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Oracle închiriază 20.000 de metri pătrați în Oregon Park

Compania IT va ocupa o suprafață de 20.000 de metri pătrați în Oregon Park, ansamblul office dezvoltat de Portland Trust.
 aboneaza-te
oregon-park-pipera

Oracle își extinde prezența în nordul Capitalei, mai exact în zona Calea Floreasca-Barbu Văcărescu, prin închirierea a 20.000 de metri pătrați în Oregon Park, cel mai nou ansamblu office dezvoltat de portland Trust, dezvoltator condus de Robert Neale. Informația a fost dezvăluită în exclusivitate pentru ”Forbes România” de către Horațiu Florescu, Chairman & CEO al companiei de consultanță Knight Frank România.

Citiți care au fost culisele rebrandingului companiei pe care Horațiu Florescu, cel mai puternic broker din segmentul office, a înființat-o în urmă cu șase ani.

„Din 2005 și până acum, Oracle a încheiat prin intermediul tranzacțiilor consiliate de mine aproximativ 85.000 de metri pătrați”, spune Horațiu Florescu, referindu-se la creșterea spectaculoasă a prezenței Oracle în România, începută prin închirierea a 7.000 de metri pătrați în Unica Tower, continuată cu Floreasca Business Park (15.000 de metri pătrați), Floreasca Park (25.000 de metri pătrați), Nusco Tower (7.000 de metri pătrați), Sky Tower (10.400 de metri pătrați) și, în fine, Oregon Park (20.000 de metri pătrați).

Oregon Park va cuprinde trei clădiri de birouri, în suprafață totală închiriabilă de aproximativ 70.000 de metri pătrați.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii