Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Tech |
|

EXCLUSIV Network One Distribution a bugetat investiții în valoare de circa 60 de milioane de euro în următorii 5 ani

Network One Distribution, cel mai mare distribuitor IT de pe piață locală, deținut de Iulian Stanciu, va aloca aproximativ 60 de milioane de euro, în următorii 5 ani, pentru dezvoltarea business-ului.  
image_2021-11-07_150711

În ultimul an, compania a investit în tehnologie și în aplicații, atât pentru procesele interne, cât și pentru susținerea partenerilor săi. De asemenea, Network One Distribution a investit în noi linii de business și dezvoltarea regională, inclusiv relansarea brandului Fram.

“Pentru următorii ani avem un plan agresiv de investiții, prin creșterea capacității logistice cu 100% în 3-5 ani, extinderea în regiune cu zona de branduri proprii, cât și în zona de tehnologie, dezvoltare aplicații și upgrade ERP, dezvoltare de competențe și capabilități, totul însumând undeva la 60 milioane de euro pentru următorii 5 ani”, a declarat Andrei Militaru, CEO –ul NOD, în exclusivitate pentru Forbes România.

Compania are în plan să devină un hub tehnologic, “un adevărat cluster de soluții, competențe și capabilități, alături de partenerii noștri, local și ulterior regional”, a adăugat acesta.

În 2020, afacerile companiei au crescut cu 30%, la 1,7 miliarde de lei, iar profitul net a înregistrat o creștere spectaculoasă, de 256%, la 48,4 milioane de lei. Compania este deținută, în proporție de 89,5%, de Iulian Stanciu. Anul acesta, omul de afaceri a transferat 5% din acțiunile companiei către directorul general, Andrei Marian Militaru și 5,5% din capitalul NOD către Vlad Vasile Dumitru, acționar și șeful Berăriei H, cea mai mare Beer Hall/ Bier Halle din Europa.

Iulian Stanciu este proprietarul Flanco și deține 19,9% din acțiunile Dante International, deținătorul eMAG, la care este și Președinte Executiv.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii