Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

EXCLUSIV Familia Bîlteanu și-a înființat propria firmă de construcții pentru dezvoltarea proiectelor rezidențiale. COO este fostul Project Director de la Skanska

H4L Development, este controlată majoritar de Gheorghe Bîlteanu, tatăl lui Dragoș Bîlteanu, care este și el acționar minoritar. Proiectele rezidențiale sunt reprezentate de Liviu Ioneanu şi Ionuţ Bîltea­nu, amândoi în calitate de Co-CEO ai H4L Development.  
H4L Development

În prezent, H4L Development are, în diferite etape de dezvoltare, șase proiecte rezidențiale în București și Brașov, ce totalizează 4.500 de apartamente și 450 de milioane de euro investiție.

Pe un orizont de 20 de ani, dezvoltatorul are în plan să ajungă la 35.000 de apartamente construite.

Pentru dezvoltarea acestora, Dragoș Bîlteanu, fostul președinte al SIF Banat-Crișana, și-a înființat, în mai 2021, propria firmă de construcții, H4L General Contractor. Omul de afaceri l-a pus COO pe Tankut Alpaslan, fostul project director de la Skanska, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de birouri prezenți pe piața locală.

“Am cerut foarte mult să luăm cel mai bun om din piață posibil. El a dezvoltat majoritatea clădirilor de birouri pentru Skanska”, a declarat Ionuț Bîlteanu, Co-CEO H4L Development.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii