Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Afaceri |
|

EXCLUSIV: Eman Pulis, CEO SiGMA Group, este noul advisor al Stakeborg, companie fondată de Răzvan Munteanu și Vlad Mercori

La nivel internațional, Eman Pulis este unul cei mai importanți promotori ai industriei crypto, organizând evenimente de amploare în Malta, Dubai, Africa de Sud sau Brazilia. De asemenea, este fondatorul SiGMA Group, o companie globală care se concentrează pe blockchain, gaming, digital health, marketing digital dar și pe sectorul tehnologiilor emergente.
eman pulis

În cadrul Stakeborg, acesta se va concentra pe identificarea startup-urilor crypto cu potențial, pentru a le ajuta mai apoi să se dezvolte și să creeze plus valoare într-una din cele mai competitive industrii din prezent.

„Încă de la primele discuții cu Răzvan și Vlad, am realizat că mă aliniez perfect cu viziunea Stakeborg de îmbinare a educației în crypto cu investițiile în companii de calitate care vor schimba lumea în anii ce vor veni. Împreună, ne va fi mai ușor să le identificăm și să le ajutăm în misiunea lor”, a declarat Eman Pulis.

Pe lângă experiența bogată în managementul evenimentelor, Eman Pulis deține o diplomă în Educație precum și un masterat în diplomație, creativitate și inovație. El este, de asemenea, membru al mai multor boarduri, în calitate de advisor.

„De-a lungul timpului, Eman Pulis a inovat constant, împingând limitele domeniilor în care a activat, fie că ne referim la blockchain, gaming, digital health, digital marketing sau tehnologii emergente. Tocmai de aceea ne-am dorit să fie alături de noi și ne bucurăm că a acceptat această provocare”, afirmă Vlad Mercori.

Stakeborg a fost fondată în primăvara anului 2020 de Răzvan Munteanu și Vlad Mercori, fiind o companie de investiții în crypto, care sprijină startup-uri inovative să se dezvolte în plan național și internațional. De asemenea, prin intermediul canalului de YouTube „The Stakeborg Talks” și al newsletter-ului „The Crypto Insider”, Stakeborg își propune să deschidă drumul cât mai multor români spre a treia revoluție a internetului după web și mobile: blockchain-ul.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii