FacebookTwitterLinkedIn

Investiția inițială în clinica de neurologie Neuroaxis, gândită de fondatorul Intermedicas, Dan Mitrea, s-a ridicat la 270.000 de euro, Cristina Pătrășcanu fiind principalul investitor. De altfel, este și prima investiție în sectorul medical a familiei Pătrășcanu.

În 2021, cei trei acționari vor investi 2,5 milioane de euro în relocarea clinicii, iar în următorii ani vor să transforme Neuroaxis într-un centru regional de neuroștiințe.

“Plănuim mutarea clinicii într-un spațiu mai mare, unde vom integra mai multe departamente destinate diagnosticării complete a afecțiunilor neurologice, precum și tratamentul pacienților în regim de spitalizare de zi. Valoarea investiției în 2021 este de 2,5 milioane de euro. În următorii ani ne păstrăm direcția de dezvoltare și anume transformarea într-un centru regional de neuroștiințe”, a declarat Cristina Pătrășcanu în exclusivitate pentru Forbes România.

Clinica Neuroaxis a încheiat 2020 cu o cifră de afaceri de 3 milioane de lei, în creştere cu 25% faţă de anul anterior.

Neuroaxis este prima clinică integrata de neurologie din București, dezvoltată pentru a oferi servicii ultra-specializate în domeniul neurologiei și al specializărilor conexe.