FacebookTwitterLinkedIn

Cu un avans începând de la 2.350 euro, persoanele aflate în căutarea unei locuințe se pot muta imediat într-unul din ultimele apartamente disponibile în Evocasa Optima 1, potrivit reprezentanților Adama.

În proiectul aflat în zona Titan – 1 Decembrie din București, mai sunt  disponibile 8 unități de două și trei camere, dintr-un total de 83 de apartamente. Complexul a ajuns în prezent la un grad de ocupare de 90%. În următoarea perioadă, prețurile pornesc de la 47.000 euro (T.V.A. inclus) pentru un apartament de două camere și de la 87.000 euro (TVA inclus) pentru o unitate de trei camere și sunt valabile atât pentru achiziționarea prin credit, inclusiv „Prima Casă”, cât și pentru plata cash.

Holler, Adama: ”Vom demara lucrările la o nouă clădire în Iași”

Complexul rezidenţial Evocasa Optima este amplasat în imediata apropiere a staţiei de metrou 1 Decembrie 1918, având asigurată paza 24 de ore din 24. Prima fază de dezvoltare a proiectului este formată dintr-o clădire modernă de 11 etaje, iar apartamentele aflate la parter beneficiază și de grădină proprie. Create după un concept modular, apartamentele cu un design inteligent pot fi transformate cu uşurinţă pentru a oferi la nevoie o cameră suplimentară.

„Persoanele care locuiau deja în zonă și îi cunoșteau beneficiile au fost printre primele care au ales proiectul nostru. Trepat însă acestora li s-au alăturat și alte familii, Evocasa Optima bucurându-se acum de o comunitate bine închegată. Întrucât la finalul acestei veri vom livra o nouă fază de dezvoltare în incinta proiectului, sunt convinsă că putem finaliza vânzarea ultimelor 8 unități din Optima 1 în următoarea lună”, declară Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama.

Cea de-a doua fază de dezvoltare din cadrul ansamblului – Evocasa Optima 2 – a fost demarată în luna octombrie 2012.

Compania a construit până în prezent peste 1650 de apartamente și câteva zeci de mii de metri pătrați de spații comerciale și birouri, în cadrul a numeroase proiecte finalizate: în București – Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, în Ploiești – Evocasa Orizont, Bacău – Evocasa Completa, Brașov – Evocasa Viva, Iași – Copou Bellevue și Cluj. Numărul unităților vândute de către Adama se ridică la peste 1.100.