FacebookTwitterLinkedIn

În zgomotul și haosul cotidian de care suntem înconjurați, FOCALIZAREA poate aduce după sine calmul, dacă fiecare membru al echipei tale se concentrează asupra unui singur lucru.

Cum stabilești care sunt „PRIORITĂȚILE POZITIVE” care vor naviga afacerea ta dincolo de apele tulburi, pregătită pentru următorul val de creștere?

𝐒𝐀𝐕𝐄 𝐓𝐇𝐄 𝐃𝐀𝐓𝐄 – 𝟏𝟑 𝐀𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐

Trebuie să reîncepem să facem performanță! Viitorul afacerilor se află în mâinile 𝘴𝘶𝘱𝘦𝘳𝘦𝘳𝘰𝘪𝘭𝘰𝘳! A mai rămas puțin timp până facem cunoștință cu bărbații de fier și femeile excepționale ce vor fi prezente la Forbes reINVENT Summit 2022!

Într-un maraton de două ore descoperim povești care ne vor ajuta să învățăm cum putem face performanță în activitățile noastre. Ne vor împărtăși din 𝘭𝘶𝘱𝘵𝘦𝘭𝘦​ lor profesionale și personale, din experiența și viziunea acestora. Detalii care în anumite momente îi transformă din antreprenori în 𝘴𝘶𝘱𝘦𝘳𝘦𝘳𝘰𝘪!

Pandemia s-a terminat, acum trebuie să reîncepem să facem performanță în timp ce alergăm, pedalăm și înotăm pentru a face față unui context mult mai turbulent decât oricând în ultimul deceniu.

Waiting list Forbes reINVENT Summit 2022 ➔ Register here

Parteneri strategici

Cafeaua oficială

Parteneri gold

Parteneri silver

Parteneri

Oportunități de parteneriate la sales@forbes.ro

Mai multe detalii și informații la events@forbes.ro

SPEAKERI reINVENT Summit 2022