FacebookTwitterLinkedIn

De un an și jumătate, Forbes România vă energizează diminețile cu unele dintre cele mai interesante, originale și inovative evenimente online, special concepute pentru a transpune în digital comunitatea noastră excepțională din offline.
Evenimente special concepute pentru a ne ajuta să trecem cu bine peste această perioadă – psihic, fizic și financiar.
Începând cu 11 februarie 2021, Forbes Romania​ a lansat seria de evenimente Forbes Power Breakfast online​, în fiecare joi, la ora 10.00, live pe pagina de Facebook Forbes Romania.


Un eveniment energic, dinamic, o discuție informală la o cafea și un mic dejun oferite de Forbes România. Despre prezent și viitor, despre probleme și provocări, dar mai ales despre soluții. Despre visele care se concretizează, despre eșec și lecțiile lui, despre idei salvatoare.

Tema întâlnirii: Designul de interior în 2022

Cum poate designul să exprime un stil de viață, o individualitate și totodată să integreze funcționalul?


În cadrul celei de-a cincea întâlniri offline 𝗙𝗼𝗿𝗯𝗲𝘀 𝗣𝗼𝘄𝗲𝗿 𝗕𝗿𝗲𝗮𝗸𝗳𝗮𝘀𝘁 vă propunem să discutăm despre designul de interior în 2022, alături de Cristina Căpitanu și Elena Oancea, Cofondatoare Lemon Interior Design.


Povestea afacerii de interior design a Cristinei Căpitanu și a Elenei Oancea a început în urmă cu mai bine de 15 ani și nu are nicio legătură cu planurile lor inițiale de carieră (Cristina a absolvit Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, iar Elena a terminat Facultatea de Drept). Au început Lemon Interior Design întâi ca un mic business de retail de decoraţiuni şi mobilier de interior, iar feedback-ul pozitiv al clienților și sfaturile de design pe care le cereau aceștia au condus treptat la dezvoltarea unui business solid de design interior, cu concepte creative, remarcându-se prin serviciile integrate de design și management al amenajărilor interioare.
Chiar dacă au pornit la drum fără a avea în spate studii de design interior, Cristina Căpitanu și Elena Oancea au absolvit între timp cursuri de profil la Londra, New York și Milano. Recunosc însă că cea mai bună „școală” în acest domeniu a fost experiența practică. Acum, cele două fondatoare coordonează o echipă de tineri designeri și arhitecți cu background valoros în domeniu.
Principiul din spatele Lemon Interior Design este acela de a îmbunătăți viața prin design original. Conceptele pe care le propune Lemon atât pentru proiecte rezidențiale, cât și de birouri au propria amprentă și au devenit recognoscibile și inconfundabile: stilul contemporan este mixat cu accente îndrăznețe, într-un tot unitar. Din 2004, când au pornit pe acest drum, au ajuns la un număr uimitor de proiecte rezidențiale și office, prin care au remodelat conceptul de lux într-un mod lin, elegant, adaptat personalității fiecăruia.
Lemon Interior Design deține mai multe premii naționale și internaționale pentru proiectele sale.

Parteneri strategici

Cafeaua oficială

Parteneri

Oportunități de parteneriate la sales@forbes.ro
Mai multe detalii și informații la events@forbes.ro

ForbesPowerBreakfast #ForbesRomania #ForbesEvents #energic #dinamic #Leadership #design #business