FacebookTwitterLinkedIn

Furnizorul de servicii de curierat și fulfillment bulgar euShipments își extinde prezența pe piața din România. Mișcarea este parte a unei investiții strategice de câteva milioane de euro, ce vizează extinderea internațională pe mai multe piețe.

În acest an, compania estimează o creștere de peste 50% a numărului total de colete livrate, la peste 1,3 milioane. Pentru piața locală, euShipments țintește, în 2022, o creștere de peste 20% a volumului de colete livrate către și în România, la peste 400.000.

De asemenea, compania își propune dublarea volumului de colete expediate de magazinele online în afara României, obiectivul fiind de aproximativ 200.000 de expediții în acest an.

„România a fost prima noastră piață internațională, iar în ultimii 10 ani am deservit afaceri online în toată lumea, inclusiv în China”, spune Svetlozar Dimitrov, CEO EuShipments.

În prezent, euShipments are peste 500 de clienți din rândul magazinelor online, și își propune ca, anul acesta, să sprijine cel puțin 50 de selleri din România să livreze internațional pe una sau mai multe piețe.