FacebookTwitterLinkedIn

Inclusiv statisticile Uniunii Europene corelează profesiile cele mai de succes cu o bună stăpânire a limbilor străine. 80% din populația UE între 25-46 de ani absolventă de învățământ superior știe cel puțin o limbă străină. În aceste clasamente, engleza e pe primul loc (97% dintre copiii din învățământul secundar din UE o învață, urmată de franceză în proporție de 34% și germană de 21%), ceea ce este confirmarea importanței cunoașterii limbii engleze și rolului pe care îl are în viața noastră.

Ca profesori de limbă engleză auzim tot mai des întrebarea “care sunt cele mai productive metode de învățare a unei limbi străine și în mod special a englezei?” și suntem conștienți că trăim vremuri în care toți vrem să obținem rezultate imediate. Nu ne propunem să fim contra curentului, dar este important să punctăm în mod onest și realist faptul că investiția în educație aduce beneficii pe termen lung, nicidecum de pe o zi pe alta.

Iată de ce programele Centrului de limbă engleză Flying Colours pun accent pe continuitate, pe stabilirea obiectivelor de progres și tenacitate – o abordare personalizată care nu dă greș. Cea mai bună recunoaștere a calității muncii noastre o reprezintă promovarea 100% pentru toate examenele de limbă engleză ale cursanților: Cambridge YLE, KET, PET, FCE, CAE, IELTS. Succesul cursanților noștri este și al nostru, astfel rămânem dedicați expresiei exams passed with Flying Colours (examene promovate cu brio)!

De ce să alegi un curs de engleză Flying Colours?

 • Centru de Engleză premiat Cambridge în cadrul competiției naționale Preparation Centre Awards 2020
 • 11 ani experiență în Flying Colours
 • 20 ani experiență în educație
 • Peste 4800 cursanți ne recomandă prin încrederea acordată
 • Maximum 10 cursanți în grupă
 • Profesori certificați Cambridge CELTA/absolvenți ai Facultății de Limbi Străine
 • Returnăm taxa de examen dacă îți recomandăm un examen de limba engleză și nu l-ai promovat

Venim cu următoarele recomandări pentru cei ce doresc să își îmbunătățească engleza, idei de aplicat suplimentar față de cursurile urmate în cadrul Centrului de engleză Flying Colours:

 1. Învață să folosești tot ce este în jurul tău, precum o metodă de învățare – subtitrări în limba engleză, astfel auditivul să fie dublat de vizual, iar asimilarea informației să se realizeze pe două canale.
 2. Ține o agendă care să îți fie la îndemână când te uiți la un film – notează cuvinte și expresii pe care le găsești utile. În acest mod îți îmbunătățești resursele active de engleză (cele pe care le folosești – vorbire, scriere), nu doar pe cele pasive (resursele pe care doar le înțelegi).
 3. Ascultă cât de des poți Podcast-uri în limba engleză (poți să faci această activitate simultan cu alta, de ex. când faci sport, curat sau alte activități în care poți avea un background continuu).
 4. Folosește resursele nelimitate ale Internetului – site-uri pentru copii precum http://www.eslgamesplus.com, https://anglomaniacy.pl, www.supersimple.com, www.englishaula.com (pentru pregătirea examenelor Cambridge), www.agendaweb.org.

Și nu uita, English is a life skill!