FacebookTwitterLinkedIn

Furnizorul de soluții home & deco Elegance Decor a închiriat 520 mp în Equilibrium 1, prima fază a proiectului Equilibrium dezvoltat de Skanska în zona Barbu Văcărescu – Floreasca. Compania și-a mutat birourile acolo de la începutul lunii mai, a anunțat dezvoltatorul. 

Elegance Décor activează pe piața profilelor decorative și de fațadă, iar noul său sediu cuprinde și zone de prezentare a produselor. 

Equilibrium 1 este o clădire de birouri de clasă A de 12 etaje, având o suprafață închiriabilă de 20.700 mp și 3.500 mp de zonă verde. Clădirea deține certificările LEED Platinum și WELL Health-Safety Rating, funcționând în proporție de 100% pe bază de energie provenită din surse regenerabile. 

Dezvoltatorul va investi în jur de 45 milioane de euro în a doua fază a proiectului Equilibrium. Clădirea va avea tot 12 etaje și spații de închiriat de 19.900 mp, dublând astfel suprafața totală a proiectului. 

Lucrările de construcție sunt în desfășurare, iar livrarea este estimată pentru primul trimestru al anului viitor. Prima fază, Equilibrium 1, a devenit operațională în noiembrie 2019.