FacebookTwitterLinkedIn

Eldrive România a început instalarea de stații de încărcare pentru mașini electrice în parcările centrelor comerciale deținute de grupul imobiliar austriac Supernova, pentru clienții magazinelor și persoanele aflate în tranzit prin zona acestora. Noile stațiile de încărcare vor fi amplasate, pentru început, în: Pitești, București (Pantelimon, Alexandriei, Lujerului), Bacău, Constanța și Drobeta-Turnu Severin.

În luna septembrie au fost deschise 8 stații de încărcare în complexul comercial Supernova Pitești, care pot deservi simultan până la 10 automobile electrice și 6 stații în București (parcarea Cora Pantelimon), care pot încărca simultan 8 mașini electrice. Pentru următoarele amplasamente sunt propuse configurații similare, proiectate în funcție de cerințele utilizatorilor din zonă și adaptate la spațiul și condițiile tehnice disponibile.

Suntem bucuroși că am găsit în Eldrive România un partener de încredere alături de care să oferim clienților centrelor noastre comerciale posibilitatea de a încărca o mașină electrică rapid, simplu și accesibil. Grupul Supernova susține pe mai multe planuri tranziția către un viitor mai verde, parteneriatul cu Eldrive România fiind una dintre aceste componente”, a declarat Markus Pinggera, Managing Director, Supernova Group.

Continuăm planurile de creștere a rețelei Eldrive România și mizăm pe locații cheie, cum sunt cele deținute de grupul Supernova. Împreună am decis să oferim un beneficiu important vizitatorilor acestor centre comerciale și să le echipăm cu stații de încărcare performante”, a declarat Camelia Popescu (Sin), Country Manager Eldrive în România.

Grupul austriac Supernova investește în domeniul imobiliar de peste 20 de ani și este present și în Croația, Slovenia, Slovacia, Austria. Grupul Supernova a început implementarea Proiectului de Energie Verde, prin care își propune să optimizeze practicile de afaceri și să atingă neutralitatea completă a emisiilor de carbon până în 2028.

Eldrive este un brand al companiei internaționale eMobility International AD, care operează în România prin societatea eMobility Charging S.R.L. Eldrive este prezent și în Bulgaria și Lituania, iar Letonia figurează în planurile de extindere. În acest moment sunt active peste 800 de stații de încărcare în rețeaua Eldrive.

Eldrive România este unul dintre principalii furnizori de servicii de încărcare pentru mașini electrice din țară. Stații de încărcare Eldrive sunt amplasate în parcările centrelor comerciale, clădirilor de birouri, cartierelor rezidențiale și stațiilor de carburanți.

Compania are acoperire națională și lucrează la extinderea rețelei de încărcare, atât în orașe, cât și pe șoselele din țară, cu scopul de a deveni cel mai important jucător din România pe piața de alimentare a autovehiculelor electrice.