Cautare
, Contributor

Timp liber |
|

Elcokids – o lume fascinantă pentru copii și părinți, deopotrivă

În anul restricțiilor și distanțării sociale, părinții români s-au simțit fascinați și în siguranță în universul Elcokids.ro – magazin cu jucării și accesorii premium pentru cei mici. Elena Stanciu, fondatoarea proiectului, ne-a povestit despre valorile care au ajutat brandul să-și tripleze cifra de afaceri față de 2019.
elcokids

Elcokids – o lume fascinantă pentru copii și părinți, deopotrivă

Când și cum a început povestea Elcokids?

Mai întâi am deschis magazinul fizic din orașul nostru, Alba Iulia, situat în incinta Alba Mall. De aici am primit foarte multe feedbackuri pozitive referitoare la calitatea produselor noastre, și necesitatea acestora. Elena Stanciu, fondatoarea elcokidsAstfel, în mod natural, a urmat deschiderea magazinului nostru online Elcokids.ro.  

În anul 2019 am început și distribuția pe piața din România, păpușile Llorens fiind primul brand distribuit de noi și care ne-a convins să pornim pe acest drum.

Ce vă diferențiază pe piață?

Ne-am dorit să aducem pe piața din România produse deosebite, de calitate superioară, de la producători de renume și am reușit. Astăzi, suntem unic importator în România al brandurilor Llorens, Kaloo, Janod și Le Toy Van, producători ale căror jucării au obținut o mulțime de premii la nivel mondial pentru siguranță, design și calitate. Pe scurt, valorile noastre sunt: integritatea, calitatea și profesionalismul.

Cum a fost acest an pandemic pentru voi?

Anul 2020 a fost un an atipic din toate punctele de vedere. Având un magazin fizic, în care am fost obișnuiți să interacționăm tot timpul cu copilașii și părinții lor, a fost destul de ciudat să nu mai putem face acest lucru atunci când am fost nevoiți să închidem magazinul pe perioada stării de urgență.

elcokids

În tot acest timp, toată energia noastră s-a canalizat către magazinul online unde am înregistrat o creștere exponențială a numărului de comenzi față de anul precedent. Astfel, am reușit să creștem cifra de afaceri față de anul 2019 cu 370%.

Ca brand, ce calități v-au ajutat în a reuși?

Am plecat la drum cu scopul de a crea o piață în care părintele alege jucăria pentru copilul său. O jucărie care să ofere siguranță copilului, o jucărie care să nu se strice de la prima utilizare, o jucărie care poate fi oferită fraților, verișorilor, o moștenire între generații.

Odată ce jucăriile noastre au ajuns în casele clienților noștrii și au observant frumusețea, calitatea și siguranța acestora, ne-a fost destul de ușor să creștem. Un produs de calitate este tot timpul apreciat, oferit și recomandat mai departe cu drag.

Cum arată viitorul pentru ElcoKids?

Viitorul va fi cu siguranță provocator deoarece trebuie să ne adaptăm nevoilor pieței, nevoi care se schimbă în mod continuu. Știm că jucariile distribuite de Elcokids vor fi cerute tot mai mult pe toate canalele (distribuție, retail și on-line), iar pentru asta ne-am pregătit logistic cu un nou depozit de 800mp, pentru a putea face față livrărilor la timp.

elcokids

Vom continua să promovăm Elcokids și să învățăm piața să folosească jucării de calitate. Ne dorim să oferim experiențe de joacă sigure, pentru o dezvoltare sănătoasă și armonioasă a copiilor. Ne dorim ca în următorii ani jucăriile noastre să se regăseacă în toate magazinele fizice și online de jucării premium din România.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii