FacebookTwitterLinkedIn

În 2018 lansam magazinul online Elcokids. Un început timid cu maximum 200 de produse în portofoliu, având la bază păpușile premium Llorens. Încă din primele luni am întrezărit un potențial imens în unicitatea acestui business. Astfel că, după 4 ani, avem peste 3.000 de produse în portofoliu și suntem Unici Importatori și Distribuitori Oficial în România pentru brandurile Llorens, Kaloo, Le Toy Van, Janod, Lilliputiens și Rockit.

Dacă despre primele v-am mai vorbit, astăzi dorim să vă facem cunoștință cu cei mai noi membri din famila Elcokids.

Elena Stanciu – CEO Elcokids

Lilliputiens

Brandul Lilliputiens uimește prin paletele sale de culori, gama de materiale și universul său populat de personaje fantastic de drăguțe, care încântă copiii. Deviza lor? Jucării ”Smart, sparkling, bonding” (inteligente, strălucitoare, care conectează). Mai mult, toate jucăriile Lilliputiens au ambalajele din carton reciclat sau FSC și au o umplutură 100% reciclată.

Rockit

Somnul este esențial pentru dezvoltarea umană. În timpul somnului, creierul experimentează o activitate intensă, construind bazele modului în care învățăm și creștem, inclusiv dezvoltarea comportamentului nostru, a emoțiilor și a sistemului imunitar.

Brandul Rockit are misiunea de a ajuta copiii să doarmă indiferent de locație. „Inventăm produse inovatoare și utile pentru somnul bebelușilor, pentru a ajuta părinții epuizați de pe toată planeta“ – este deviza lor. Și au reușit! Părinți din toată țara și de peste hotare ne scriu despre ingeniozitatea acestor produse.

Am plecat la drum cu scopul de a crea o piață în care părintele alege jucăria pentru copilul său. O jucărie care să ofere: siguranță, utilitate, confort și mai mult dezvoltare prin joc. Suntem fericiți că am reușit să oferim toate aceste lucruri și să creștem o frumoasă comunitate în jurul Elcokids. Cum? Cu multă, multă muncă, pasiune, dar și sacrificii și bineînțeles o echipă unită.

Viitorul este tot mai incert și plin de provocări. Dacă la ultima noastră întâlnire vorbeam despre COVID, izolare, munca de acasă… astăzi suntem îngrijorați de războaie și crize economice. Cum vor afecta toate aceste evenimente Elcokids? Nu avem de unde ști, dar cu siguranță bucuria jocului, zâmbetele micuților și inocența dezvoltării prin joacă vor răzbate orice obstacole.