FacebookTwitterLinkedIn

După succesul primelor sale două volume, ,,9 luni fără griji” şi ,,12 luni fără griji”, care deja se află la cel de-al treilea tiraj, Ela Crăciun a lansat weekend-ul acesta o nouă şi mult-aşteptată carte de gătit intitulată ,,365 de mese fără griji! 101 rețete uşoare pentru diversificare şi copii mofturoşi”.

,,De această dată lansarea a avut loc exclusiv în mediul online şi consider că a fost unul dintre cele mai reuşite evenimente, pentru că am interacţionat foarte mult cu oameni dragi mie, ne-am distrat de minune şi am gătit în premieră reţetele mele noi pentru copiii mofturoşi. Bineînţeles că micuţii s-au distrat copios, pentru că ei au fost cei care ne-au dat note pentru prestaţia noastră, a mămicilor din bucătărie. Sunt foarte mulţumită de cum a ieşit şi nu pot decât să ma bucur că am ocazia să vin în întâmpinarea părinţilor cu un nou produs dedicat creşterii sănătoase a copiilor”, a declarat Ela Crăciun despre lansarea noii sale cărţi ,,365 de mese fără griji! 101 rețete uşoare pentru diversificare şi copii mofturoşi”.

O carte unicat pentru toți părinţii care vor să facă mâncarea un obicei sănătos pentru întreaga familie, acest volum prevede sfaturi de la nutriționiști, medici pediatri și psihologi, dar și rețete simplu de gătit încă din etapa de diversificare. Ela Crăciun oferă inspirație pentru mesele zilnice. În această carte se regăsesc rețete tradiționale și moderne, planuri de masă pentru întreaga familie și informații despre cum pot fi ajutaţi pe cei mici să își întărească imunitatea printr-o alimentație corectă. Fiecare pagină este o călătorie delicioasă, care va deschide perspectivele unei rutine sănătoase.

Ela Crăciun este blogger de parenting, realizator TV și autorul a două cărți de succes pentru părinți “9 luni fără griji, 101 întrebari despre sarcină, cu răspunsuri de la specialiști” și “12 luni fără griji, 101 întrebări despre primul an de viață al bebelușului, cu răspunsuri de la specialiști”. Prima carte a seriei de 101 întrebări a fost desemnată “Cea mai de succes carte despre sarcină lansată de o vedetă” la Gala Performanței și a Excelenței. Ela continuă să fie un lider în educarea părinților de bebeluși. Ea împărtășește zilnic experiența sa de mamă a trei copii, Nicholas (3 ani), Alesia (10 ani), Alex (15 ani) pe Facebook și Instagram, activitate pentru care a obținut premiile de ”Cel mai îndrăgit blog de vedetă” – Eva.ro, ”Vedeta cu cel mai de succes blog de parenting” – Gala Excelenței și a Performanței, “Blogul de parenting cu cea mai spectaculoasă creștere” – Forbes for Kids.

Cartea ,,365 de mese fără griji! 101 rețete uşoare pentru diversificare şi copii mofturoşi” poate fi achiziţionată online, direct din magazinul Elei Crăciun: https://shop.elacraciun.ro/produs/pentru-mame/carte/ela-craciun/365-de-mese-fara-griji/