Ediția cu numărul 31 a Târgului de Carte GAUDEAMUS Radio România va avea loc în perioada 4 – 8 decembrie în Pavilionul B2 al Complexului Expoziţional Romexpo din București. Evenimentul este organizat de Radio România.
Editura Cartier va fi prezentă cu cele mai actuale titluri: Cum să câștigi un război informațional. Propagandistul care l-a păcălit pe Hitler de Peter Pomerantsev, în traducerea Ioanei Rotaru, și Istoria Gărzii de Fier. Un fascism românesc, de Traian Sandu, în traducerea Simonei Modreanu.
În colecția Rotonda, editura Cartier propune cărți noi de proză: Am strigat în vis, de Dan Ciupureanu, Nickel, de Cristina Hermeziu, Auzi cum cântă conestoga? Un roman incorect politic, de Doru Ciocanu, Marea petrecere, de Petre Barbu, Măștile timpului, de Adrian Marcu.
Pentru fanii de poezie la zi, editura Cartier recomandă: Regatul disfuncției de Sorina Rîndașu, Un râs ca un zgomot de sticle sparte de Cristina Drăghici, Nu doare când dormi de Alina Țârcoman-Ochea (debut), politici de confidențialitate de Sorin DespoT, în zori ca după un sfârșit de lume de Emanuel Guralivu și Nord de Dan Sociu.
O propunere pentru amatorii de escapade este jurnalul de călătorie Lucrări de mentenanță pe drumul mătăsii, de Sorin Hadârcă.
În Cartier de Colecție au apărut: Alice în țara minunilor și Alice în țara oglinzilor într-o traducere nouă de Dan Sociu, Aici viața se bea și moartea se uită de Ioan Es Pop, Îmi provoc poezia eșecul și moartea de Angela Marinescu, Celălalt fel de a privi lumea, de Octavian Soviany, Polen căzut pe nicio fericire de Ion Caraion, Poetic relațional de Răzvan Țupa, Numele tău de Grigore Vieru (reeditare), Dați totul la o parte ca să văd de Eugen Cioclea (reeditare).
În Cartier istoric, editura mai recomandă Doctrinele muncii și politica profesiunilor. Sindicalism, corporatism și cooperație în România interbelică, de Victor Rizescu.
În colecția pentru copii Codobelc: Fratele fratelui rătăcitor, de Radu Vancu, ilustrații de Cristina Dan, Goldie pleacă în vacanță, de Cristian Fulaș, ilustrații de Keszeg Agnes, Descântece de bune maniere, de Ionela Hadârcă, câștigătoarea premiului Cărturino, ilustrată de Veronica Neacșu.
Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania.