FacebookTwitterLinkedIn

Platforma de servicii şi plăţi Edenred caută să angajeze 700 de specialiști în domeniul tehnologiei la nivel mondial, inclusiv în biroul din România.

„Vom continua să ne extindem activitatea de bază prin intensificarea investițiilor în tehnologie și prin valorificarea excelenței noastre în afaceri pe piețe care sunt încă, în mare parte, insuficient penetrate”, a declarat Dave Ubachs, Executive Vice President, Technology în cadrul Edenred.

Centrul digital al Edenred din București este dedicat automatizării și eficientizării plăților B2B, simplificării relațiilor și interacțiunilor cu utilizatorii și facilitării plăților către comercianți.

Edenred Digital Center din București este cel mai mare centru digital al Edenred la nivel mondial pentru proiecte tehnologice strategice, constituind 10% din echipa globală de tech a grupului.

Compania se va axa în următoarea perioadă pe evoluția talentelor din domeniul tehnologiei, în contextul în care vizează o creștere de 2,5 ori a veniturilor, până la 5 miliarde de euro până în 2030.

Grupul a înregistrat în 2022 un avans cu 25% al cifrei de afaceri.

Din 2016 până în prezent, grupul Edenred a investit deja 1,7 miliarde de euro în scopul inovației tehnologice. Anul trecut, investițiile companiei au totalizat 360 de milioane de euro.

”Acest avans tehnologic, puternic impulsionat de centrele sale digitale, face parte din planificarea strategică a companiei pentru perioada 2022-2025”, potrivit Edenred.

Edenred are peste 3.000 de angajați în domeniul tehnologiei în 45 de țări, iar la nivel global Edenred are 10.000 de salariați.