FacebookTwitterLinkedIn

În noul său rol, Călin Țiplea va coordona operațiunile 5 to go în ceea ce privește managementul echipei de dezvoltare a rețelei și coordonarea echipei de import și distribuție din cadrul grupului.

„Călin este acel om care a rezonat cu povestea 5 to go încă de la început, când aveam doar două cafenele deschise și un vis de a deveni cel mai mare lanț de cafenele din România. Faptul că el se alătură echipei în această funcție este o continuare firească a colaborării noastre. Experiența lui de necontestat în domeniu este extrem de valoroasă și completează expertiza echipei pentru susținerea obiectivelor provocatoare pe care le-am setat: un bilanț de 500 unități naționale 5 to go și prezența pe trei piețe internaționale până la finalul anului 2022. Sosirea lui Călin în această poziție aduce și dezvoltarea echipei actuale de business development, pentru care ne propunem să angajăm încă 20 de persoane, necesare pentru a susține ritmul de dezvoltare”, a declarat Radu Savopol, co-fondator 5 to go.

Experiența lui Călin în lumea cafelei a început la Julius Meinl, unde a petrecut aproape 8 ani și a câștigat experiență directă de vânzări, iar apoi a continuat la B&B, unic importator la cafelei Bristot, în poziții strategice de Director Național de Vânzări pentru 4 ani și ulterior Director General începând cu februarie 2019.

În relația cu 5 to go, B&B este încă din 2015 partener strategic, fiind furnizorul pentru întreaga gamă de produse pe bază de cafea și nu numai, precum și pentru oferirea de sprijin tehnic sau training.

Lucian Bădilă, co-fondator 5 to go alături de Radu Savopol, va continua să gestioneze componenta de franciză și activitatea de marketing.

Ritmul de dezvoltare 5 to go a fost unul accelerat în ultimii ani, ajungând la 250 de locații deschise la nivel național, ceea ce reprezintă o cotă de 39,9% în 2020 în ceea ce privește numărul de unități din totalul lanțurilor de cafenele.