Cautare
, Forbes Staff

Industrie |
|

E-INFRA își extinde echipa de management: Marius Ghica preia funcția de CFO, iar Olga Melihov se alătură holdingului ca Group Strategic Development Director

E-INFRA, holding înființat de frații Teofil și Simion Mureșan alături de Marian Pantazescu, anunță că își extinde echipa de management, Marius Ghica preluând funcția de CFO, iar Olga Melihov pe cea de Group Strategic Development Director.
Marius Ghica

“Rămânem consecvenți planului de a construi, la nivelul E-INFRA, una dintre cele mai puternice echipe de profesioniști din România. Marius Ghica va fi principalul lider al performanței financiare a grupului. Marius ne va ajuta să transformam viziunile și proiectele strategice la care lucrăm în modele de business sustenabile și profitabile, care să concretizeze misiunea grupului E-INFRA, de a construi infrastructura modernă cu impact esențial și vizibil în creșterea calității vieții în România și în regiune. În paralel, Olga Melihov va avea misiunea de a ne aduce mai aproape de clienții noștri, transformând nevoia lor de infrastructură (infrastructure-as-a-service) în oportunități strategice de business pentru noi, dar și de a continua să dezvolte abordarea comercială integrată pentru cele 5 companii din grup pe toate ariile principale de infrastructură pe care le acoperim – energie, telecom, construcții și smart city” declară Daniel Farmache, CEO, E-INFRA.

Cariera lui Marius Ghica se întinde pe mai mult de 20 de ani, dintre care peste 15 ani a ocupat poziții de senior management in audit, gestiune financiara, strategie și finanțe corporative în zona financiara si de corporate development, cu focus în industria petroliera, în principal in cadrul KMG International (grupul Rompetrol), Ernst & Young și Arthur Andersen.

„Mă alătur, de acum, unei echipe dinamice, cu ambiții mari. Infrastructura este obiectiv strategic în orice economie iar planurile de dezvoltare E-INFRA sunt construite în jurul unor nevoi reale și iminente de dezvoltare a infrastructurii critice.  Îmi doresc să contribui cu toată experiența acumulată până acum pentru a fructfica aceste oportunități atât în România cât și internațional.”

Olga Melihova ocupat anterior rolul de Country Manager la BNP Paribas Real Estate Romania, una dintre cele mai puternice filiale din Europa Centrală și de Est ale grupului.  Cu o experiență în management de peste 15 ani în regiune, Olga Melihov a avut roluri importante, în trecut, în cadrul Seracom International Group Rusia, fiind responsabilă de înființarea, managementul și dezvoltarea filialei din Moscova a companiei. Ulterior, în cadrul Mayland Real Estate, a condus aria de comunicare, marketing și dezvoltare internațională a companiei în țări precum România, Ucraina și Polonia.

“Pentru mine E-INFRA reprezintă români care construiesc in Romania și pentru Romania, și am primit cu bucurie propunerea de a mă alătura acestei echipe atât de pasionate, deschise și inovatoare. Sunt nerăbdătoare să îmi aduc contribuția la implementarea noii strategii de dezvoltare și creștere sustenabila a business-ului, având ca obiectiv principal extinderea portofoliului de clienți și consolidarea de parteneriate naționale și internaționale la nivelul tuturor celor cinci companii ale holdingului.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii