FacebookTwitterLinkedIn

Documentarul, în cinci părți, intitulat „Citizen Rose”, debutează la E! duminică, 4 februarie, la ora 23:00, notează Media Expres.

Documentarul „Citizen Rose” începe cu o primă parte de două ore, care va fi urmată de patru episoade ce vor fi difuzate în primăvara acestui an.

E! o urmărește pe McGowan, aflată în procesul de pregătire a cărții autobiografice manifest „BRAVE” (apărută la 30 ianuarie 2018), documentarul surprinzând lumea artei, fanii din #ROSEARMY, activismul unic al artistei și muzica pe care o compune pentru a se vindeca.

Înfruntând Hollywoodul, McGowan a dat dovadă de un curaj enorm când a făcut dezvăluirile, iar acest documentar va duce privitorii în culisele vieții ei tumultuoase și fascinante. Actrița comentează aproape în timp real schimbările sociale masive pe care le-a inițiat, în vreme ce luptă în continuare împotriva celor care au rănit atât de multe femei, inclusiv pe ea.

„Sunteți invitați oficial în lumea și mintea mea. Sunt încântată de acest parteneriat cu E!, prin care îmi pot amplifica mesajul legat de curaj, artă, bucurie și supraviețuire. În timp ce lucram la cartea mea, BRAVE, mi-am dat seama că vreau să arăt lumii cum ne putem vindeca prin artă, chiar dacă suntem urmărite de lucruri malefice. Vreau să discut cu întreaga lume și mai ales cu persoanele care privesc lucrurile diferit și care văd frumusețe peste tot în jur. Impresionanta platformă E! îmi permite să comunic la nivel global cât de important este să trăiești o viață curajoasă”, a declarat Rose McGowan.

ESTE STRIGĂTOR LA CER SĂ RATEZI ACEASTĂ EXCLUSIVITATE RARISIMĂ!

„Curajul de care a dat dovadă Rose McGowan în discuția legată de abuzul și hărțuirea sexuală de la Hollywood a inspirat și alte femei să vorbească despre abuzatorii lor. Abia așteptăm să aducem publicul în lumea acestei femei talentate și dinamice, de la primele acuzații care apar și până când devine una dintre principalele voci ale acestei schimbări culturale”, a adăugat Amy Introcaso-Davis, Vice-președinte Executiv al departamentului de Dezvoltare și Producție al televiziunii E!.

„Citizen Rose” este o producție marca Bunim/Murray Productions, producători executivi fiind Jonathan Murray, Gil Goldschein, Farnaz Farjam Chazan și Andrea Metz. McGowan este și ea producător executiv.

Bunim/Murray Productions (BMP) este o companie care și-a pus semnătura pe formate inovatoare de entertainment, a fost premiată cu Emmy și a creat genul reality-show, cu seria de succes „The Real World” (32 de sezoane, pe MTV).

BMP a continuat inovațiile cu primul reality game show, ”Road Rules”(MTV), în 1995; primul reality sitcom, „The Simple Life” (FOX, E!), în 2003; primul reality soap opera, „Starting Over”, în 2003.

Printre producțiile marca BM difuzate în prezent la TV se numără „Keeping Up with the Kardashians”, „Life of Kylie”, „Total Divas”, „Total Bellas” și „So Cosmo” (E!), „The Real World” și „The Challenge” (MTV), „Project Runway” și „Project Runway All Stars” (Lifetime), „Valerie’s Home Cooking” (Food Network), „Born This Way” (A&E), „Earth Live” (National Geographic), „Bill Nye Saves the World” (Netflix), „The Selection: Special Operations Experiment” (History), „The Healer” (TLC) și „Chachi’s World” (go90).  BMP a produs și filme, ca „They Call Us Monsters”, „Valentine Road” (HBO), „Pedro” (MTV) și „Autism: The Musical” (premiat cu Emmy, HBO).

BMP are mai multe divizii precum BMP Films, BMP Digital și BMP Latin.

Având sediul în Glendale (California), compania a fost fondată în 1987 de Jonathan Murray și regretata Mary-Ellis Bunim, care au fost incluși în Television Academy’s Hall of Fame în 2012. Compania s-a alăturat Grupului Banijay în 2010.

E! aparține Universal Networks International, divizia globală de televiziuni a NBCUniversal, alături de Universal Channel, Syfy, 13th Street, DIVA (distribuit și în România), Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks și Golf Channel (distribuit și în România). Universal Networks International reprezintă și Movies 24 în Marea Britanie și The Style Netw ork în Australia. NBCUniversal News Group operează CNBC și NBC News la nivel internațional. NBCUniversal este o divizie Comcast Corporation.