Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Burse |
|

Duolingo se listează la bursă și țintește o evaluare de până la 3,4 miliarde de dolari

Duolingo, operatorul celei mai cunoscute platforme pentru învățarea limbilor străine, pregătește listarea pe Nasdaq. Start-up-ul american vrea să atragă 500 de milioane de dolari printr-o ofertă publică inițială.  
Duolingo

Duolingo pregătește listarea la bursa Nasdaq și urmează să vândă 5,1 milioane de acțiuni cadrul ofertei publice inițiale. În primă fază, compania estima un preț de vânzare de 85-95 de dolari pe acțiune, însă a decis majorarea valorii la 95-100 de dolari.

Duolingo, lansată în 2012, este cea mai populară platformă online dedicată învățării limbilor străine și cea mai descărcată aplicație educațională pentru mobil. Aplicația a fost descărcată de peste 500 de milioane de ori și în prezent are circa 40 de milioane de utilizatori activi lunar. Compania a devenit unicorn în 2019, pe când era evaluată la 1,5 miliarde de dolari, în urma unei runde de finanțare de 30 de milioane de dolari condusă de fondul de investiții CapitalG al Alphabet, compania-mamă a Google.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii