Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Dr. Anthony Fauci, specialist în boli infecţioase din SUA, consideră că medicamentul Remdesivir poate deveni tratamentul standard pentru COVID-19

Cel mai reputat specialist în boli infecţioase din Statele Unite, Dr. Anthony Fauci, a declarat miercuri că medicamentul antiviral experimental Remdesivir, al companiei de biotehnologie Gilead Sciences, poate deveni tratamentul standard pentru COVID-19, după ce rezultatele preliminare ale unui studiu clinic au arătat că ajută anumiţi pacienţi să se refacă mai rapid după boala provocată de noul coronavirus, informează News.ro, conform Reuters.
Donald Trump

Dr. Anthony Fauci conduce National Institute of Allergy and Infectious Diseases din Statele Unite din anul 1984, notează News.ro.

Rezultatele preliminarii ale unui studiu clinic guvernamental au arătat că pacienţii trataţi cu Remdesivir au avut o perioadă de recuperare mai rapidă cu 31% faţă de cei care au primit placebo, rezultatele fiind salutate de Fauci ca fiind „extrem de importante”.

Compania Gilead a anunţat miercuri că Remdesivir a ajutat la îmbunătăţirea şanselor de vindecare ale pacienţilor bolnavi de COVID-19, studiul gestionat de autorităţile guvernamentale oferind date suplimentare care sugerează că medicamentul este mai eficace dacă este administrat la începutul infecţiei.

Acţiunile Gilead au crescut cu peste 7% în urma acestor informaţii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii