Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Doraly Expo Market continuă procesul de extindere

Unul dintre cele mai mari parcuri comericale de pe piața locală, Doraly Expo Market își continuă procesul de extindere cu deschiderea unui nou magazin de tipul cash&carry.
Doraly redim

Noul pavilion comercial are o suprafață de 9.200 mp și a fost  închiriat integral unui nou magazin de tip cash&carry. Doraly ajunge astfel la o suprafață comercială închiriabilă de aproximativ 95.000 mp, dezvoltată pe un teren cu o suprafață de cca. 280.000 mp.

„(…)Strategia de dezvoltare a Doraly Expo Market are la bază extinderea suprafeței comerciale în scopul diversificării categoriilor de produse, prin atragerea comercianților interesați de modelul de business multichannel și care oferă produse la prețuri foarte accesibile, care scad odată cu creșterea cantității comandate, de această facilitate beneficiind și cumpărătorii online, pe platforma doraly.ro”, a declarat Gheorghe Iaciu, fondator Doraly.

Potrivit acestuia, prin deschiderea noului magazin, ponderea segmentului cash&carry crește la 50% din suprafața comercială, transformând astfel Doraly în parcul cu cea mai mare suprafață destinată acestui tip de magazine.

Restul suprafeței este ocupată în prezent de magazine angro și retail, depozite și birouri.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii