FacebookTwitterLinkedIn

Fostul preşedinte Donald Trump a lansat sâmbătă o linie de încălţăminte sport, la o zi după ce el şi companiile sale au fost obligaţi de instanța din New York să plătească în jur de 355 de milioane de dolari în procesul său civil de fraudă, relatează ABC News.

Pantofii sport de culoare aurie, cu talpă înaltă, au pe spate un detaliu al steagului american și s-au vândut sub numele de Never Surrender High-Tops la preţul de 399 de dolari. Până sâmbătă seară, cele 1.000 de perechi de pantofi sport de 399 de dolari s-au epuizat pe noul site, creat special pentru vânzarea produselor marca Trump. 

Fostul preşedinte vinde, de asemenea, două versiuni de pantofi sport care au “T” şi “45” pe părţile laterale, la preţul de 199 de dolari, precum și un parfum la prețul de 99 de dolari bucata.

Potrivit ABC News, Trump a fost întâmpinat cu huiduieli puternice, dar și cu urale la Centrul de Convenții din Philadelphia, când a prezentat „prima încălțăminte oficială Trump”.

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania.