FacebookTwitterLinkedIn

Divizia de eCommerce a Zitec, jucător pe piața de IT & digital marketing din România, a înregistrat în ultimul an o creștere a veniturilor de peste 60% comparativ cu 2020.

Pentru anul în curs, divizia vizează creșterea veniturilor la 1,5 milioane de euro, consolidarea și diversificarea portofoliului de clienți, dar și creșterea echipei cu 40%. Potrivit companiei, divizia de eCommerce și-a dublat numărul de clienți în 2021 față de anul. 

“Printre cele mai importante proiecte și parteneriate desfășurate anul trecut se numără dezvoltarea noului magazin online al retailerului de bricolaj Brico Depot pe platforma Magento 2 Commerce Cloud, migrarea magazinului online al retailerului de produse electro-IT Flanco pe platforma Magento 2 și dezvoltarea continuă a parteneriatelor strategice cu Adobe (Magento) și platforma enterprise de comerț digital VTEX”, anunță reprezentanții.

Conform reprezentanților companiei, echipa eCommerce a crescut anul trecut cu circa 30%. La începutul acestui an, conducerea diviziei de eCommerce a fost preluată de Alexandru Dobre.